← terug naar overzicht

Vacature - Medior/Senior PHP Developer

Copernicare is de healthcare tak van Copernicus in Hoofddorp. We zijn op zoek naar een Medior/Senior PHP Developer, die met ideeën en passie zich continue bezig gaat houden met het uitbreiden, vernieuwen en verbeteren van onze software applicaties. Bouw jij mee aan de verdere professionalisering van onze software en service organisatie?


Wie zijn wij?

Copernicus Interchange Technology (www.copernicus.nl) is 17 jaar geleden opgericht en in de loop der jaren uitgegroeid tot een stabiele en ervaren IT-organisatie. Copernicus heeft een passie voor het koppelen van applicaties, systemen en handelspartners. Integreren zit in ons DNA! Daarom helpen wij onze klanten met het uitwisselen van gegevens en het aansluiten op de systemen van hun handelspartners. Wij werken voor een groot aantal ziekenhuizen en bekende bedrijven zoals Score, TNT, Eneco en DHL.


Sinds 2010 bestaat CoperniCare. Onder deze tak ontwikkelen wij speciale softwareoplossingen voor instellingen in de zorg. Deze oplossingen zijn vooral gericht op het registreren en traceren van medische artikelen, implantaten, disposables, instrumenten en apparatuur, in combinatie met optimalisatie van het voorraadbeheer en de goederenlogistiek. Hierin zijn wij de allerbeste!


Vanuit ons kantoor in het centrum van Hoofddorp werken wij met 16 medewerkers aan interessante business cases. Als je collega’s vraagt wat het werk zo leuk maakt, is het de diversiteit aan werkzaamheden. Wil jij meer weten over wat zij daarmee bedoelen? Lees dan snel verder!


Jouw functie

In de rol van PHP Developer werk je in een klein en modern ontwikkelteam waarin je betrokken wordt en meedenkt in alle aspecten van onze softwareoplossingen. Inspelen op de behoefte van onze klanten staat hoog in het vaandel. Van ontwerp tot oplevering. En ook daarna kunnen de klanten je bellen met vragen of problemen die zij tijdens het gebruik tegenkomen. Uiteraard kun je hierbij rekenen op hulp en ervaring van je collega’s.


Binnen het CoperniCare ontwikkelteam ga je aan de slag met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van onze eigen CoperniCare xVS (Volg Systeem) logistieke oplossingen. Continue gevoed door nieuwe technieken, ideeën en de gebruikerservaringen van onze klanten is het volgsysteem een dynamische oplossing en daarmee altijd een uitdaging om verder uit te bouwen.

Je krijgt ook te maken met koppelingen naar andere systemen en het ondersteunen van klanten met specifieke verzoeken. In onze SaaS-applicatie maken we gebruik van allerlei mooie componenten uit de open source-wereld, maar ook met interessante integratie- en testtools.


Wie zoeken wij?


Jij bent iemand met:

•       HBO denk- en werkniveau (richting ICT);

•       Kennis en ervaring met PHP, MySQL, Maria DB en Mongo DB;

•       Kennis van PHP frameworks (Symfony) en object georiënteerd programmeren;

•       Kennis van en ervaring met Javascript, jQuery, CSS en HTML;

•      Vlotte communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.


Keywords die onze ontwikkelprojecten beschrijven zijn: PHP, MySQL, HTML, Frameworks, Object Oriented, Webportals, Track&Trace, Logistiek, klantbetrokkenheid, vernieuwend, teamwerk en zelfstandigheid.


Jouw ontwikkeling is belangrijk!

We werken vanuit een prima en goed bereikbaar kantoor in Hoofddorp. We groeien hard met veel leuke nieuw klanten en mooie projecten. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Dat kan met meer kennis en ervaring opdoen in het team, maar ook met het volgen van een cursus en/of opleiding.


Wij verwachten dat je samen met het team, maar ook zelfstandig, de verantwoordelijkheid kunt nemen voor de ontwikkeling van nieuwe applicatie modules en/of uitbreiding van bestaande applicaties. . In deze uitdagende rol bieden we je een prima passend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. De lijnen tussen management, collega’s onderling en klanten zijn kort.


Jouw ideale baan?

Ben jij op zoek naar een bijzondere uitdaging? Een leuke, leerzame en veelzijdige werkomgeving waar een professionele werkwijze en een informele werksfeer prima samen gaan? Klinkt dit als jouw ideale baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Reageren kan via onderstaande sollicitatie-button.


Heb je eerst vragen over de vacature? Bel dan met Nancy of Ruud via 023 – 5656060 en we geven je graag een toelichting. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website www.copernicare.nl om een indruk te krijgen van onze klanten en oplossingen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: PHP Developer, PHP Ontwikkelaar, PHP programmeur, medior, senior, MySQL, HTML, CoperniCare, Copernicus, IT, ICT, HBO, systemen, Hoofddorp, Noord-Holland.SolliciterenSolliciteren met LinkedIn